به گزارش کمیته تبلیغات و اطلاعرسانی چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری مرتضی امیری اسفندقه درخصوص آثار ارسالی به جشنواره گفت: آثار ارسالی به این جشنواره در بخش پژوهش نسبت به بخش شعر چشمگیرتر بود.
وی با بیان اینکه در داوری بخش شعر، در یک مجموعه امکان دارد یک غزل در سطح قبولپذیری باشد، افزود: در بعضی از آثار ارسالی احتمال اینکه اشعار با اشکال مواجه باشد، وجود دارد و این اشتباهات باعث کسر امتیاز و رتبهبندی اثر میشود.
امیری اسفندقه ادامه داد: اگر اثری امتیاز کمی آورده است، دلیل بر این امر نیست که تمام غزلهای آن در سطح پایینی هستند و اگر مجموعهای امتیاز بالایی دارد، دلیل بر این نیست که تمام غزلهایش خوب باشند.
وی درخصوص تأثیر جشنواره بر تولید آثار گفت: هر جشنوارهای پس از داوری آثارش تصمیم خواهد گرفت که آثار را به گونهای بنگرند که داوران جشنواره نگریستهاند.
امیری اسفندقه افزود: بیتردید نگاه داوران باعث تغییر و تحول در جشنواره خواهد شد. اگر تغییری در جشنواره و رشد آثار ارسالی پیش نیاید، داوری معنایی نخواهد داشت.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در مسیر شاعری اگر شاعران با انجمنهای ادبی ارتباط برقرار کنند و در اشعار خود تغییراتی به وجود بیاورند، میتوانند آثار بهتری تولید کنند.
امیری اسفندقه با بیان اینکه هر جشنوارهای در بین شاعران ایجاد رقابت و انگیزه میکند، ادامه داد: حضور در جشنواره باعث میشود شاعران خود را محک بزنند و آثار ارسالی بررسی و نقد شود.
داور شعر کلاسیک، تدوینی و پژوهشی چهارمین جشنواره آثار در پایان گفت: ایجاد روحیه نقدپذیری یکی از رهآوردهای جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی است.